Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 10 oktober, 2016 - 14:40Uppdaterad: måndag, 10 oktober, 2016 - 14:41
  • Stenläggningen böjrar bli färdig på Storagatan. Ålandsvägen står näst på tur för en ansiktslyftning. Foto: Hasse Persson-Bru.

Åsikter om gatuarbetena i Mariehamn

"Vansinnigt att det har hållit på så länge". "Det borde ha gjorts tidigare". "Det här blir mycket bättre". Åsikterna om de pågående och inplanerade gatuarbetena i Mariehamn är många. I morgon asfalteras Storagatan i Mariehamn. Men det dröjer till månadsskiftet oktober-november innan vägbygget blir helt färdigt. I början av nästa år inleds nästa stora vägprojekt i staden då Ålandsvägen ska totalrenoveras. Målet är att vägen ska bli mer trafiksäker och bättre både för bilister, fotgängare och cyklister. Vi gick ut i Mariehamn för att höra vad fotgängare och andra trafikanter tycker om satsningarna på stadens gator.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »