Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 2 november, 2016 - 15:38Uppdaterad: måndag, 7 november, 2016 - 15:47

Arkivet: Dans på bryggan och om Algot Johansson

Veckans tv-program från Arkivet i Ålandskanalen är underhållningsprogrammet Dans på bryggan och ett program om Algot Johansson.

Dans på bryggan är ett underhållningsprogram som är inspelat 1984 i Käringsund med Vigmar Karlsson som programledare. Vigmar Karlsson, till vardags ekonom på yrkesskolan, var en av våra första radio- och senare också TV-underhållare med en klart folklig stil.

I programmet får vi lyssna till musik av orkestern West Coast och dragspelarna Herbert och Lillian med sång av Nina och Anita Andersson. Lite rolig fakta är att Nina och Anita är döttrar till Herbert och Lilian och de är även föräldrar till sångaren i Bengt i orkestern West Coast.

Dans på bryggan sänds i Ålandskanalen ikväll den 2 november kl 18:00 och 19:00.

På fredag kl 20:00 och kl 21:00 kan man se ett Arkivet program om Algot Johansson av Kjell Hansson i Ålandskanalen. Det programmet sänds även på lördag kl 18:00 och 19:00 och följande onsdag kl 18:00 och 19:00.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »