Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 1 november, 2016 - 10:25
  • Joffe Enbom och Svenne Hedlund från Hep Stars. Foto: Cecilia Ekströmer
  • Kalle Wetterström Foto: Josefina Jansson

Hep Stars special

50-års jubilerande gruppen Hep Stars besökte Åland i helgen och vi träffade dem och gjorde en intervju. Dessutom pratar vi med Kalle Wetterström som minns Hep Stars konserter i Stockholm i början av 60-talet.

Cecilia Ekströmer fick sig en pratstund med Svenne Hedlund och Joffe Enbom från gruppen Hep Stars då de besökte Åland i helgen. Gruppen firar 50 år och många minns ännu deras hits från 60-talet så som Cadillac, Sagan om lilla Sofi och Farmer John. Vi får höra några anekdoter om just dessa låtar och så berättar Svenne Hedlund om sitt besök på Uncan på 60-talet.
Dessutom pratar Josefina Jansson med Kalle Wetterström som såg Hep Stars uppträda på olika klubbar och ungdomslokaler i Stockholm på 60-talet. Vi pratar med honom om de vilda konserterna och det vilda men då fortfarande drogfria ungdomslivet i Stockholm på den tiden.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »