Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 18 juni, 2024 - 14:16Uppdaterad: tisdag, 18 juni, 2024 - 15:12

Tallink Silja upphör med trafik till Kapellskär

Tallink Silja meddelar att de inte har några planer på att återuppta trafiken till Kapellskär och kommer istället att fokusera på en ny kryssningsprodukt, enligt ett pressmeddelande från rederiet i dag.  

Under de senaste två åren har Baltic Princess trafikerat mellan Åbo och Kapellskär, med undantag för sommarsäsongen. Tidigare i juni meddelades det att fartyget skulle återgå till Kapellskärsrutten i mitten av augusti, men dagens besked innebär en förändring i planerna. Kunder som redan har bokningar på rutten Åbo-Kapellskär kontaktas.  

I september lanserar Tallink Silja en ny kryssningsprodukt som innebär färre avgångar till och från Åland. Från och med den 16 september kommer Baltic Princess att stanna vid kaj i Stockholm under tisdagar. Detta möjliggör för resenärerna från Åbo att tillbringa en hel dag i Stockholm, vilket är ett nytt kryssningsalternativ som genomförs fram till sommaren 2025. Mellan onsdagar och söndagar trafikerar Baltic Princess enligt sitt nuvarande schema.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »