Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 3 februari, 2023 - 09:58Uppdaterad: fredag, 3 februari, 2023 - 11:05
  • Två fordonsförare misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten efter olyckor.

Trafikolyckor inträffade i Jomala och Saltvik

Två trafikolyckor inträffade de senaste dagarna, en i Jomala och en i Saltvik.

Polisen fick en anmälan om en olycka på Önningebyvägen i Jomala i onsdags. En paketbil fick sladd i en kurva och fordonet körde in i ett träd och fortsatte ner i ett dike.
- I fordonet fanns förutom föraren en passagerare. Bägge personer kontrollerades av ambulans och inga allvarliga personskador ådrogs någon av personerna, skriver polisen i ett pressmeddelande och meddelar att föraren misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten efter att inte iakttagit trygg situationshastighet.

I torsdags inträffade en kollision i korsningen av Saltviksvägen och Kroklundsvägen i Saltvik.
- En personbilsförare hade tappat kontrollen över sitt fordon och kolliderat med ett annat fordon i korsningsområdet. Inga personskador. Föraren som tappade kontrollen över sitt fordon misstänks för äventyrande av trafiksäkerheten, skriver polisen.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »