Publicerad: lördag, 18 juni, 2022 - 17:06Uppdaterad: lördag, 18 juni, 2022 - 18:02
  • Eero Tamminen gjorde matchens första mål. Foto: ÅRTV

Fjärde raka ligaförlusten för IFK

IFK Mariehamns fotbollsherrar förlorade lördagens bortamatch mot FC Haka med 3-2.

IFK tog ledningen i den 9 minuten då Eero Tamminen slog in en målvaktsretur. Haka kvitterade genom Logan Rogerson tio minuter senare och i den 25:e minuten gick man upp i ledning genom mål av Stavros Zarokostas.

I andra halvleken utökade Haka till 3-1 då Lee Erwin slog in en straff i den 53:e minuten. IFK reducerade till 3-2 i matchminut 93, då genom Baba Mensah.

Förlusten inför 718 personer på Fabriksplan i Valkeakoski var IFK:s fjärde raka i fotbollsligan.