Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 16 oktober, 2022 - 08:26Uppdaterad: söndag, 16 oktober, 2022 - 13:34

Helenius knockad i första ronden

Robert Helenius blev knockad i slutet av den första ronden av Deontay Wilder i boxningsmatchen som gick i New York.

Med ungefär tio sekunder kvar av den första ronden fick Deontay Wilder in en träff med sin höger och Robert Helenius knockades. Fram tills dess var det rätt så avvaktande boxning, den som var mest aktiv var Robert Helenius medan det såg ut som att Deontay Wilder väntade på rätt läge. Och det kom när Helenius gick på en liten offensiv, öppnade upp garden och då fick Wilder in en kort höger som innebar slutet på matchen.

Robert Helenius låg utslagen någon minut i ringen och fick läkarhjälp, men kunde kort därefter resa sig upp och gick för egen maskin ut från ringen. Därefter fördes han till sjukhus för kontroll och lite efter klockan 09.00 finländsk tid uppdaterade han på sociala medier att allt är bra efter att han kontrollerats av läkare.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »