Publicerad: söndag, 23 april, 2023 - 17:15Uppdaterad: söndag, 23 april, 2023 - 17:48

IFK dam vann seriepremiären medan JIK herr förlorade

IFK Mariehamns damer vann seriepremiären i division 3 när de besegrade LeKi-futis med 3-1 på bortaplan.

IFK gick upp i en 2-0-ledning innan 20 minuter var spelade och det var Tilda Engström som gjorde båda målen. I början av andra halvlek reducerade hemmalaget, men med drygt tio minuter kvar av matcher fastställde Elvira Åkerholm slutresultatet.

I division 5 förlorade Jomala IK:s herrar den riktiga seriepremiären borta mot VG-62/2 med 1-3. Innan lördagens match hade JIK fått en seger på w.o. så det här var lagets första match i serien för säsongen. JIK:s mål som var reducering i slutet av matchen gjordes av Tobias Strömberg.