Publicerad: lördag, 6 maj, 2023 - 20:16Uppdaterad: söndag, 7 maj, 2023 - 14:47
  • FC Inter 2 med en fast situation vid FC Ålands mål. Foto: Owe Sjöblom
  • IFK dam mötte Pargas IF på WHA. Foto: Owe Sjöblom

Kryss och förlust i division 3

I herrarnas division 3 spelade FC Åland oavgjort 1-1 mot FC Inter 2 på Vikingavallen på lördagskvällen.

Daniel Boman gav hemmalaget ledningen efter åtta minuter och gäster kvitterade efter 35 minuter.

Efter fyra spelade matcher har FC Åland fyra poäng och ligger på sjunde plats i tabellen.

I damernas division 3 spelade IFK Mariehamn hemma mot Pargas IF och gästerna vann med 4-0. IFK har spelat tre matcher och vunnit en och förlorat två och ligger på sjunde plats i tabellen.

I herrarnas division 5 förlorade Jomala IK på bortaplan mot TuKV med 1-2. Det var JIK som tog ledningen genom William Moliis, men sen vände hemmalaget. JIK ligger på sjunde plats med fyra poäng efter lika många spelade matcher.