Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 13 oktober, 2021 - 10:28Uppdaterad: onsdag, 13 oktober, 2021 - 17:05
  • Heidi Kullberg tar över ordförandeklubban vid årsskiftet. Foto: ÅFF

Kullberg blir ny ordförande för ÅFF

Heidi Kullberg valdes till ny ordförande i Ålands fotbollförbund efter Christer ”Krille” Mattsson som lämnar posten vid årsskiftet.

Höstmötet som hölls i går tisdag valde enhälligt Heidi Kullberg till posten och det betyder att ÅFF får en kvinna som ordförande för första gången sedan grundandet 1943.

Heidi Kullberg är den nuvarande styrelsens viceordförande där hon representerat Ålands fotbollsdomare. Hon har en lång bakgrund från handbollen och fungerar även som finska handbollsförbundet disciplinära chef.

- För mig betyder idrott ett sammanhang, glädje och en möjlighet att utvecklas på den nivå man önskar. Jag har själv som barn blivit skjutsad, tränad och påhejad av vuxna som valt att lägga sin tid på att ge barn en rolig hobby. Jag vill gärna dra ett strå till stacken för att så många som möjligt får känna samma glädje av idrotten som jag har gjort och ännu gör, säger Heidi Kullberg.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »