Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 17 februari, 2018 - 18:36Uppdaterad: söndag, 18 februari, 2018 - 13:28
  • Fr v Henrique Norbioato, Otto Byman och Zacharias Forsström ingick i dagens lag. Foto: Owe Sjöblom
  • Otto Byman och Henrique Norbioato spelade dubbel: Foto: Owe Sjöblom

MLK har chansen att stiga

MLK gjorde vad som krävdes för att ha kvar chansen att avancera till division 2 när dom besegrade RaVS från Raumo med klara 4-0 i tennisens division 3.

Det innebär att dom fortfarande har chansen att vinna serien och få kvala till division 2, men det är beroende på andra resultat. Dagens motståndare RaVS har två matcher kvar och ÅLK har en match kvar att spela. Just nu leder MLK serien på 14 poäng, ÅLK är tvåa med 12 poäng och RaVS är trea med 11 poäng. Dom två senare ska mötas och sen har RaVS jumbon TVS 2 kvar på programmet. Och det beror alltså på hur det går i dom matcherna innan det är klart vem som vinner serien.

I dagens matcher vann Otto Byman och Henrique Norbiato sina singelmatcher med 2-0, medan Zacharias Forsström vann sin på wo eftersom RaVS bara kom med två spelare. Den avslutande dubbeln vann Byman/Norbiato med 2-0.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »