Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 28 november, 2022 - 14:50
  • Damernas europatour kan komma tillbaka till Åland om det går som ÅGK vill.

Ny europatourtävling kan bli verklighet

Ålands golfklubb, ÅGK, ställer sig positiva till att anordna en ny deltävling på Europatouren om tillfälle ges.
- Både Finlands golfförbund och Ladies European Tour var väldigt nöjda med sitt besök här. Det finns ett intresse bland alla parter att anordna en liknande tävling i framtiden på Åland, säger ÅGK:s klubbdirektör Björn Wennström.

Men någon tävling på Åland nästa år blir det inte.
- Tävlingskalendern för nästa år är redan fastslagen och tävlingen går till en annan anläggning i Finland. Jag tror också att det är bra för vår organisation att vi hinner ladda batterierna för det tog mycket energi av både anställda och frivilliga som ställde upp, säger Björn Wennström.

ÅGK höll höstmöte i söndags och Jesper Eliasson fortsätter att styra klubben som styrelseordförande och övriga medlemmar i styrelsen är Jan Lindgren, Klaus Pärnänen, Trygve Sundblom, Gustaf Eklund och Joakim Isaksson.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »