Publicerad: lördag, 18 december, 2021 - 17:39Uppdaterad: söndag, 19 december, 2021 - 09:33

Oavgjort i toppmötet

Innebandy: FBC Ålands herrar spelade 4-4 i lördagens hemmamatch mot serieledarna IBF Grillby.

Toppmötet i division 4 slutade med delad poäng efter att FBC Åland tappat segern i slutsekunderna.

FBC Åland hamnade tidigt i underläge med 0-2, men Mathias Boman reducerade till 1-2 i den första perioden. Fredrik Engström kvitterade i den andra.

Efter nytt underläge i den tredje perioden kvitterade Mathias Engström till 3-3. Med mindre än två minuter kvar av matchen satte Fredrik Engström 4-3 och FBC Åland var för första gången i ledningen. Men med bara nio sekunder kvar kom gästernas kvittering som innebar att matchen slutade 4-4.

FBC Åland ligger trea i serien men har två matcher mindre spelade än serieledarna Grillby som har ett försprång på sju poäng.