Publicerad: söndag, 22 maj, 2022 - 10:32Uppdaterad: söndag, 22 maj, 2022 - 16:27
  • IFK Mariehamns damer segrade i hemmapremiären.

Seger för IFK dam

IFK Mariehamns damer spelade i lördags säsongens första hemmamatch i division 3 och slog LeKi-futis med 4-0 (1-0).

Efter tre raka bortamatcher var det dags för hemmapremiär för IFK Mariehamns damer och de fick en bra start i matchen mot LeKi-futis. Redan i den första minuten gjorde gästerna ett självmål, ett resultat som stod sig halvleken ut.

Den andra halvleken startade precis som den första, med ett IFK-mål. Tilda Engström satte 2-0 i den 46:e minuten och bara två minuter senare utökade Othilia Nordberg till 3-0.

Engström kunde sedan fastställa slutresultatet i den 84:e minuten.

IFK Mariehamn har inlett division 3 med två segrar och två förluster och ligger i mitten av tabellen. Nästa helg väntar Peimari United på bortaplan.