Publicerad: lördag, 7 januari, 2017 - 19:50Uppdaterad: lördag, 7 januari, 2017 - 20:29
  • IF Frams förlust kan kosta kampen om seriesegern. Foto: Hasse Persson-Bru.

Svidande nederlag för IF Fram

Innebandy: IF Fram åkte på en svidande förlust i lördagens hemmaogång i division 4 i Baltichallen. Hemmalaget kom aldrig riktigt upp i kapacitet och SB Naantali 3 stod till slut som segrare med 5-3.

IF Fram hade ledningen två gånger om under den första perioden där Anton Sjölund och Anthon Grönqvist gjorde hemmamålen. Men gästerna arbetade sig ikapp och tog också lednigen i den andra perioden. Simon Sjöström satte kvitteringen för IF Fram. Den tredje perioden stod och vägde men gästernas mål med knappa fem minuter kvar av matchen knockade IF Fram som bara hade förlorat en enda match hittills på säsongen inför det här mötet. Efter utvisning på Gustav Mörn kunde gästerna säkra segern med mål i numerärt överläge fram till 3-5.

I lördagens andra match blev det däremot seger för IF Fram med 6-2 mot Wankers.