Publicerad: onsdag, 3 juli, 2024 - 06:04Uppdaterad: onsdag, 3 juli, 2024 - 08:23
  • Tilda Råtts gjorde Åland Uniteds mål i gårdagens cupmatch.

Åland United ute ur cupen – KuPS återigen för starka

Åland United förlorade tisdagens åttondelsfinal i finska cupen mot KuPS på bortaplan med 2-1.

Lagen möttes i lördags i ligan och då vände KuPS ett tvåmålsunderläge till seger. I gårdagens cupmatch tog Kuopiolaget ledningen i den 33:e minuten genom ett självmål. KuPS utökade ledningen i inledningen av den andra halvleken genom Lavdije Begolli
Tilda Råtts reducerade för Åland United på straff i den 73:e minuten men närmare än så kom inte Åland United och årets cupäventyr är över.

På lördag spelar Åland United en ny bortamatch när laget åker till Tammerfors med ett möte med Ilves.