Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 18 december, 2017 - 17:36
  • I helgen var det tävling för de yngsta medlemmarna i Judoklubben. Foto: Owe Sjöblom
  • Linus Höglund. Foto: Owe Sjöblom

Judo avslutade med tävling för de yngsta

Judoklubben hade säsongsavslutning där de ordnande tävling, och för många var det första gången som de gick upp på mattan.

I söndags hade judoklubben säsongsavslutning och då anordnade det en tävling för de yngsta deltagarna. Judoklubbens ordförande Eva Fellman säger att man hade tävlingen för att introducera barnen i tävlandet, det ska inte behöva vara läskigt att gå upp på mattan första gången.

Linus Höglund från klubben säger att första gången han tävlade var han så nervös att han knappt vågade gå på mattan, och att ett sånt här iniativ kan vara ett bra sätt att avdramatisera tävlandet.
Judoklubben hade säsongsavslutning och ordnande tävling, och för många var det första gången som de gick en match på mattan.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »