Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 11 augusti, 2021 - 17:51Uppdaterad: onsdag, 11 augusti, 2021 - 18:11
  • MIN BERÄTTELSE
    Simon Påvals FOTO: Frippe Granlund/ÅRTV

Påvals om allt utom politik

I vår sommarserie "Min berättelse" pratar vi med våra lagtingspolitiker om allt utom politik. Turen har kommit till liberalen Simon Påvals.

Han är ny i lagtingspolitiken, men de politiska tankar han tänkt den senaste tiden är inte hans första. I sitt jobb som fältare grundlade han sin politiska övertygelse. Skillnaden nu är att han kan vara med och påverka.

Men när han inte är med och påverkar då? När han är hemma i Töftö (eller i Mariehamn för den delen), vad sysselsätter han sig med då? Är han med i kyrkan? Gillar han koriander? Vilka förutfattade meningar tror han att andra har om honom och har han testat narkotika? De frågorna - och många andra - får sina svar i hans avsnitt av "Min berättelse". Men politik pratar vi nästan inte alls.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »