Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 17 augusti, 2021 - 10:46Uppdaterad: onsdag, 18 augusti, 2021 - 16:40

Del 2: Mordet på Therese Johansson Rojo

Sam är beredd att göra vad som helst för att få Sara tillbaka och plötsligt står det där i ett sms från Sara – att en person ska dö.

Maj i nian. Sista veckorna i högstadiet. En bal att se fram emot. Sam och Saras sms- konversation blir alltmer intensiv och en morgon åker Sam till Trångsund för att möta Therese på hennes väg

P3 Dokumentärserien ”Mordet på Therese Johansson Rojo” från 2015 berättar historien om mord, kärlek, besatthet och en tonårsvärld där vuxna inte har tillträde.

Del 2 innehåller avsnitt 4 och 5 ur serien.

Vi vill varna för att programmet innehåller obehagliga våldsskildringar.

En produktion av Sveriges Radio.

Ett program av: Hugo Lavett.

Exekutiv producent: Caroline Pouron.

År: 2015.

Programmet publiceras som ett resultat av det så kallade Nordvision-samarbetet. Nordvision är en organisation där Ålands Radio och TV Ab och andra nordiska public service-bolag samarbetar och gratisutväxlar tv- och radiomaterial.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »