Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 21 mars, 2018 - 10:52Uppdaterad: onsdag, 21 mars, 2018 - 10:55
  • Ulrika Lind är utvecklingschef på Botaniastiftelsen som driver Kulturarenan. Foto Betaniastiftelsen Stina Stjernkvist.jpg
  • Personer som har svårt att ta sig till kulturevenemang kan ändå ta del av det digitalt. Foto Betaniastiftelsen Anna Ternhuvud

Åländska föreningar intresserade av digital kulturtjänst

Ulrika Lind var på Åland i helgen för att berätta om den digitala tjänsten Kulturarenan och några åländska föreningar nappade på idén.

Kulturarenan är en samlingsplats på nätet med konserter och föreställningar för den som inte själv kan ta sig till scenerna. Ulrika Lind hoppas att någon åländsk förening vill prova på tjänsten och hon är glad över responsen från Mariehamns Pensionärförening.

Kaj-Gustav Sandholm från Mariehamns pensionärsförening tycker att idén är intressant för deras medlemmar.
  - Vi har många pensionärer som är ensamstående och kanske inte kommer sig för eller inte har möjlighet att komma ut och ta del av olika kulturaktiviter, så vi inom föreningen tycker att Kulturarenan är en sak som säkert skulle hjälpa våra medlemmar.

Kulturarenan är en kostnadsfri tjänst.
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »