Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 12 november, 2021 - 11:47Uppdaterad: fredag, 12 november, 2021 - 11:50
  • Björn Wennström, foto Kjell Brändström.

Björn Wennström ny klubbdirektör för ÅGK

Den här sommaren blev en väldigt bra sommar för ÅGK. - Vi hade nästan 17 000 tusen gästspelare vilket är den bästa siffran på många år. 90 procent av våra gäster kom från Finland vilket var ett stort trendbrott och med det ser vi väldigt hoppfullt fram emot nästa säsong, säger Björn Wennström.

 Peter Ellqvist lämnade posten som klubbdirektör för Ålands Golfklubb, ÅGK, den 1 september på grund av familjeskäl och under den rekryteringsperioden fungerade försäljningschefen Björn Wennström som tillförordnad klubbdirektör. Nuär det officiellt att Björn Wennström fortsätter som ÅGKs nya klubbdirektör.

I september nästa år står ÅGK och Slottsbanan värd för Ladies European Tour och med det hoppas den nybakade klubbdirektören att golfklubben i Kasteholm ska bli en plats att räkna med också i internationella sammanhang.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »