Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 18 juni, 2024 - 12:42
  • Michael Hancock och Knut Lönnroth, som av en slump fann texten "Tack för kaffet", vilket är namnet på en av deras grupps nya låtar, på en av Ålands Radios skrivtavlor. Foto: Nelly Björkqvist

Poporkestern Åland bildar nytt band med Knut Lönnroth

Bland Ålands många musiker och band finns bland annat Poporkestern Åland, som nu tagit ny fart.

Efter en lång tid av vad gruppen benämner som “hemligt låtskrivande” av Knut Lönnroth och efter ett gäng framträdanden tillsammans, bildar de nu ett nytt band under namnet Ab (Aktiebolaget) Livet. Bland bandets sex medlemmar finns Knut Lönnroth på sång och akustisk gitarr, Michael Hancock på sång och elgitarr, Robert Zetterqvist på sång och elgitarr, Alexander Lindberg på trummor, Jochum Juslin på bas och Kristian Karlå på klaviatur. Knut Lönnroth och Michael Hancock kom in i Gomorron-studion för att prata om sin nybildade grupp och dess framtidsplaner.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »