Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 13 februari, 2014 - 09:24Uppdaterad: tisdag, 20 september, 2016 - 12:38

Sportlov i fjällen och på andra håll

Sportlovet står för dörren och det är rätt många som redan har tagit ledigt och begett sig iväg på olika resor. Det gäller framför allt de som valt att resa till solen i "södra skärgården" eller ännu längre bort. Men många väljer också att resa till snön i fjällen eller alperna. Eller varför inte en tur till någon storstad? I Resa träffar vi idag Carola Larsson som drar till Tyskland för att bland annat låta sonen bekanta sig med Berlin. De båda, Carola och sonen Tristan har rest mycket tillsammans, i höstas var de i USA! Dessutom kommer Gyrit Hagman som tar en tur till fjällen i Sverige tillsammans med ett barnbarn för en vecka i skidspår och backar. Hur ser dessa damer på sina val av resmål och är det viktigt att kunna resa bort på sportlovet? Det ska vi prata om i dagens upplaga av Resa. Programledare är Ann-Christine Karlsson. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »