Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 28 mars, 2017 - 14:46Uppdaterad: fredag, 30 juni, 2017 - 15:42

Ett år i Louises trädgård - Våren

Ett år i Louises trädgård - Våren

Louise Karlsson i Jomala, Ytterby, är en hängiven trädgårdsentusiast. I hennes rabatter finns allt man kan önska sig och äppelträden bjuder inte bara på en sort för varje träd, nej här är det så kallade familjeträd med många inympade sorter som gäller. Följ med oss till Louises paradis på jorden!

Våren är här och för trädgårdsentusiasterna innebär det att rabatterna småningom ska städas upp och ställas i skick inför sommaren. För den riktigt hängivna trädgårdsodlaren är det en intensiv tid som kräver en hel del arbete. Louise Karlsson i Jomala, Ytterby, hör till dessa hängivna odlare och hon ser med stor glädje fram emot den nya växtsäsongen både utomhus och i växthuset där pelargonerna och fuchsiorna trängs. Och när fuchsiorna småningom flyttar ut flyttar tomaterna in.
- Jag tycker inte det är jobbigt att hålla på med trädgården, den är mitt stora intresse och min stora glädje, säger hon, när hon går runt bland ännu vilande rabatter.
I år besöker vi Louises trädgård 4 gånger, på våren, försommaren, högsommaren och hösten. Häng med oss på "Ett år i Louises trädgård"!
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »