Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 19 januari, 2017 - 15:36
  • Bloggaren Alexandra Grahn, foto: ack

Bloggaren Alexandra Grahn

Sommaren 2015 flyttade Alexandra Grahn till Åland från Österbotten. Idag sprider hon kunskap om landskapet i sin blogg "Ingen äkta ålänning".

En av de mera kända finlandssvenska bloggportalerna är Sevendays där de allra flesta bloggarna är från från Österbotten. Så är även Alexandra Grahn men som tämligen nyinflyttad på Åland kontaktade hon Sevendays och påpekade att ingen skriver från Åland men att hon gärna vill göra det och det fick hon efter att först ha levererat ett antal provtexter. Alexandras blogg heter "Ingen äkta ålänning" och i den skriver hon sina reflektioner om livet på Åland och i Mariehamn där hon bor med sin sambo som är uppväxt i landskapet. Bloggen har blivit väl emottagen och har snabbt fått många läsare. Vi har träffat Alexandra för att, bland mycket annat, prata om varför hon vill blogga och varför de flesta bloggare är kvinnor.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »