Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 27 januari, 2017 - 16:23Uppdaterad: fredag, 27 januari, 2017 - 16:25
  • Crossfitcoachen Ken Landström, foto: ack

Friskvårdsinspiration

På lördag bjuder fyra hälsocoacher med olika bakgrund in till friskvårdsinspiration. Förhoppningen är att två eftermiddagstimmar med pepp ska inspirera fler att ta hand om sin kropp och sin hälsa.

Idag pratas det mycket om vikten av att röra på sig och ta hand om sin kropp så att vi ska må så bra som möjligt. Och på lördag har fyra hälsocoacher med olika bakgrund gått samman och bjudit in till en friskvårdsinspirationsdag på Hotell- och restaurangskolan. Crossfitcoachen Ken Landström  är en av de fyra och han är övertygad om att vi alla behöver använda våra kroppar mera för att må riktigt bra och att döma av responsen inför inspirationsdagen tycker många ålänningar att de gärna vill bli peppade lite ytterligare!

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »