Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 15 mars, 2017 - 13:45

Hemtrevlighet gör en lägenhet attraktiv

- Det ska se ut som att någon bor i lägenheten, utan att för mycket personliga saker syns, så att en intressent kan få en uppfattning om hur det skulle se ut om dom bodde där, sade Linda Eriksson.

Eriksson jobbar som lägenhetsstylist, vilket innebär att hon fixar till lägenheter innan de går upp till försäljning för att de ska se så hemtrevliga ut som möjligt. 
- Man vill ge kunden en känsla av att de vill flytta in, utan att få lägenheten att kännas för personlig. De kan ha svårare att föreställa sig själva bo i lägenheten om där finns för mycket möbler och fotografier från de tidigare ägarna, säger hon.
Ett knep är att lämna en filt i soffan, ovikt, för att den ska se använd och inte för tillrättalagd ut.
Med en lägenhet på Norragatan som exempel förklarade och demonstrerade Eriksson för Ålands Radio hur hon går tillväga för att skapa en lägenhet man vill bo i. 
 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »