Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 16 mars, 2017 - 14:59

Kristen bokstuga

På Matrosgatan, i Pingstkyrkan, finns Ålands enda bokhandel som säljer idel kristna böcker "kristen bokstuga" heter den och säljer endast böcker som har kristna värderingar.

I "Kristen bokstuga" som finns i Pingstkyrkan på Matrosgatan i Mariehamn kan den som är intresserad av litteratur som uppfyller kristna värderingar få sitt lystmäte uppfyllt. Bokstugan är den enda kristna bokhandeln på Åland och här saluförs allt från barnböcker med kristet budskap till fantasyböcker, romaner och biblar men också filmer och musik. Bibeln är inte helt oväntat storsäljaren och den finns på många språk, förutom på svenska även på bland annat engelska, rumänska och, kanske lite oväntat, på arabiska. Egon Meyer är den som köper in böckerna till bokstugan och han jobbar också där på ideell bas. Han anser att det behövs en kristen bokhandel på Åland och allra bäst skulle det vara om den fanns mitt i centrum så att folk lättare skulle hitta till den.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »