Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 17 mars, 2017 - 14:45Uppdaterad: fredag, 17 mars, 2017 - 14:48

Mattias Nordlund inför Fitness Classic

Mattias Nordlund har hållit på med träning hela sitt liv men då har det handlat om fotboll och skidning. Nu ligger han i hårdträning för att ställa upp i Fitness Classic i Helsingfors i april.

Fitness tävlingar av skiftande slag där vältränade män och kvinnor visar upp sina muskulösa kroppar är på modet. En som har nappat på flugan är Mattias Nordlund som nu ligger i hårdträning inför Fitness Classic i Helsingfors  om drygt en månad.
Just nu han lever han kalorisnålt för att bränna underhudsfett samtidigt som han jobbar med att öka muskelmassan. Det blir många timmar på gym för Mattias men även långa promenader i arla morgonstund. Kompisarna ser just nu inte så mycket av honom för med det tempo han håller på sin träning är han oftast i säng vid 10-tiden på kvällen. Trots att han får försaka en del så tycker han att det är rätt kul och går det bra i Helsingfors kan han gott och väl tänka sig att ställa upp även i andra liknande tävlingar. Men däremellan ska han också hinna med att äta en och annan pizza!

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »