Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 12 juni, 2017 - 13:24Uppdaterad: måndag, 12 juni, 2017 - 13:25
  • Alex Lindholm och Johan Lindholm, foto Kjell Brändström.

Nu börjar Restaurangdagarna

Två gånger per år arrangerar Ålands näringsliv evenemanget Restaurangdagar. Med en specialmeny och aningen lägre priser så är tanken att det ska locka fler ålänningar till att lämna köksbordet för ett restaurangbesök.

Alex Lindholm är restaurangansvarig på Ångbåtsbryggan i Östra hamnen och menar att Restaurangdagarna är ett bra tillfälle att testa sommarpersonalen innan den riktiga sommarsäsongen drar igång. Johan Lindholm från Ålands näringsliv intygar att man från arrangörshåll varje år försöker få med så många krögare som möjligt, även skärgården och landsbygden. - På sommaren är ett tjugotal krögare med i evenemanget men på vintern är det några färre eftersom sommarkrogarna faller bort, berättar Johan Lindholm till Ålands radio.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »