Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 13 december, 2016 - 14:59
  • Juligt fikabord! Foto: ack
  • Cheesecake med smak av glögg och pepparkaka, foto: ack
  • Drycken Komucha i förgrunden och Weinahtstollen i bakgrunden, foto: ack
  • Småkakor av skiftande slag! foto: ack

På menyn - Julens kakor

I årets sista På menyn fokuserade vi på den kommande julen och olika småkakor och andra bakverk som passar bra till kaffe eller te! Dessutom presenterade kocken Teddy en mycket speciell dryck!

Anisplättar, eller snarare kakor, vaniljhorn, änglavingar och kokostoppar, fyra underbart goda småkakor som smälter i munnen frestade vår radiokock Teddy Donobauer med idag. Och som inte det vore nog presenterade han också en cheesecake med smak av glögg och pepparkaka samt en Weinahtstollen som är ett finvetebröd fyllt med allehanda läckerheter. Vill man skölja ner alt detta söta med en spritsig och frisk dryck passar Teddys Kombucha bra, men den får ni vänta med att göra till nästa jul för den behöver lång tid på sig att bli färdig!

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »