Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 7 december, 2016 - 11:40
  • Sånensemblen Rabarber repeterar, foto: ack

Rabarber inför julkonsert

Det är julkonserternas förlovade tid och en av många körer och grupper som bjuder in till konsert är sångensemblen Rabarber. Gomorron var med på en övning inför fredagens konsert.

Redan för någon vecka sedan hörde Gomorrons reporter Anki Karlsson hur det övades på julsånger i lägenheten under hennes. Förra veckan var det dags igen och det visade sig vara sångensemblen Rabarber som övade på sin repertoar inför fredagens konsert i St Olofsgården i Jomala. Anki tassade ner för trappan och slank in på repetitionen i grannens vardagsrum. Vissa av låtarna man kommer att bjuda på har ett tydligt barbershopstuk medan andra har mera vanliga körarrangemang. Men det är inte bara sång det bjuds på vid fredagens konsert, tjejerna i Rabarber utlovar även kaffe med mycket dopp

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »