Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 23 februari, 2017 - 13:45

Ralf Carlsson - hängiven naturforograf

I alla väder och snart sagt alla dagar åker Ralf Carlsson, hängiven naturfotograf, till någon av sina favoritplatser på Åland för att fånga det som sker för dagen. Trots att platserna är de samma är fotona aldrig lika från gång till gång.

Ralf Carlsson, till vardags lektor i biologi vid Ålands Lyceum, har i hela sitt liv trivts i naturen och ända sedan han som 14-åring skaffade sin första kamera har han också dokumenterat det han ser och upplever i naturen. Det kan vara små detaljer som fångar hans intresse, en växt, en insnekt eller en fågel eller ett speciellt ljus över landskapet. Årligen brukar det kunna bli omkring 10.000 foton! Oändlig många är de besök han genom åren har gjort till den dramatiska kusten mot Norrhavet i Geta, till Styrsingsudde, till Hammarudda eller till Herrö.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »