Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: tisdag, 24 november, 2020 - 11:33Uppdaterad: tisdag, 24 november, 2020 - 11:44

Ännu ingen lösning för Röda korsgården

Röda korsets Mariehamnsavdelning tror ännu på en bra dialog med staden, det säger distriktsordförande Dan Sundqvist. Idag finansierar vi Röda korsgården med hjälp av PAF-medel och pengar från ett arv vi fick en gång i tiden, ett arv som tyvärr börjar sina, konstaterar Sundqvist.

Den ekonomiska situationen för Röda korsets Mariehamnsavdelning är fortsatt ansträngd. På torsdag träffas på nytt avdelningens representanter och Mariehamns stad. -Jag hoppas att vi då kan komma ett steg närmare en ekonomisk lösning för Röda korsgården, säger Dan Sundqvist.

Tomas Urvas, verksamhetsledare för Röda korsets ålandsdistrikt medverkade med en redogörelse av helgen insats i samband med att M/S Viking Grace grundstötte mellan Västra hamnen och Korrvik.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »