Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: torsdag, 23 november, 2017 - 05:53Uppdaterad: torsdag, 23 november, 2017 - 06:42

Åtal för misshandel med flaska

Tre män åtalades igår för grov misshandel alternativt försök till rån. Enligt åtalet ska männen ha skallat och kastat en glasflaska på en man när de försökt kräva in en skuld.

Händelsen ska ha inträffat i slutet av april 2016 när bråk uppstod i samband med diskussionen kring skulden. Detta ledde till att mannen blev skallad och fick en glasflaska kastad eller slagen i bakhuvudet när han cyklade ifrån platsen. Två av de tre männen erkänner att de varit på platsen, men nekar till att de använt sig av våld eller hotat mannen. I fråga vem som kastat glasflaskan pekar de ut varandra. Den tredje mannen säger att han under händelsen väntat i en bil en bit därifrån och inte alls varit delaktig i varken diskussionen eller bråket.

För sveda och värk samt sjukvårdskostnader vill den misshandlade mannen ha totalt 540 euro i skadestånd.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »