Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 19 april, 2021 - 17:32Uppdaterad: måndag, 19 april, 2021 - 17:57

Presskonferens måndag 19/4

Landskapsregeringens presskonferens om coronaläget sändes direkt i Ålands radio under måndagen.

Reporter var Hans Persson-Bru.

Fotnot: Vi beklagar de många störningarna under måndagens presskonferens. Landskapsregeringen producerar själva sina presskonferenser. För ändamålet använder de Youtube som plattform, men när deras egen internetkapacitet inte räcker till (vilket tycks vara fallet allt oftare) leder det till störningar och avbrott i det som strömmas till Youtube. Ålands radios roll i den här kedjan är att återutsända det landskapsregeringen levererar, och det gör vi också. Men eftersom störningarna uppkommit tidigare i kedjan kan slutresultatet aldrig bli bättre än i steget innan. Vi kan därför inte göra något åt sändningskvaliteten - det ligger helt utanför vår kontroll. Dagens presskonferens finns förstås att se även på landskapsregeringens Youtube-kanal. Alla tysta partier i deras livefeed klipps bort automatiskt, så där märks avbrotten i stället i form av att ljud och bild inte synkroniserar - samma bild- och ljudinformation saknas alltså där även om felen där märks på ett lite annorlunda sätt.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »