Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 4 februari, 2023 - 16:27Uppdaterad: lördag, 4 februari, 2023 - 20:10

Assist för Wiklöf i SC Freiburgs vinst

Oscar Wiklöf assisterade till öppningsmålet för SC Freiburg II i vinsten över SpVgg Bayreuth. Matchen slutade 2-0.

Det var i den fjärde matchminuten ett långt inlägg kom mot Oscar Wiklöf i den bakre delen av straffområdet. Wiklöf nickade in bollen i mitten, men den nickades bort av försvaren tillbaka till Wiklöf som på nytt försökte nicka in den i mitten, men denna gången högre. Målvakten kom ut och boxade bollen till Wiklöf på nytt som på ett tillslag serverade Philip Fahrner som nickade in 1-0 till SC Freiburg II.
Wiklöf blev utbytt i den 75:e minuten, men hade innan det ett gyllene läge att utöka för SC Freiburg II. Wiklöf tog ostört emot bollen en bit in i straffområdet efter ett inlägg nere från sidlinjen. Han måttade och drog till, förbi täckande back och målvakt. Men på mållinjen fanns en försvarare som lyckades hindra bollen från att gå i nät.

Matchen slutade 2-0 efter att SC Freiburg II blivit tilldömda en straff på tilläggstid som Vincent Vermeij dundrade in åt vänster, när målvakten chansade åt andra hållet.

SC Freiburg II ligger trea i 3. liga på 39 poäng.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »