Publicerad: söndag, 18 februari, 2024 - 17:39Uppdaterad: söndag, 18 februari, 2024 - 18:33

Danielsson 14:e i Högbo

Jerry Danielsson kom på 14:e plats i Bessemerloppet i Högbo i Sverige i dag söndag.

Loppet var 52,5 kilometer och det var även lopp som gick under Ski Classics Challenger, alltså ett utmanarlopp till långloppscupen som Isac Holmström är med i.

Jerry Danielsson låg runt 17-20:e placering vid alla tidskontroller, men till målet kunde han avancera några placeringar och ta en 14:e plats. Han var 5.43 efter segraren Andreas Svensson som kom i mål på tiden 2.07,54.

Även Tommy Danielsson var med i loppet och kom på 123:e plats en dryg halv timme efter segraren. Totalt var det 314 skidåkare som tog sig i mål i herrklassen.