Publicerad: lördag, 11 mars, 2023 - 17:20Uppdaterad: lördag, 11 mars, 2023 - 19:29
  • Bilden är från en hemmamatch tidigare i år.

Drömstart för IFK hockey i kvalet till div 3

IFK Mariehamns ishockeylag fick en drömstart i kvalet till division 3 när Tullinge TP HC besegrades med 8-2 på bortais.

IFK tog ledningen genom Anton Ekstrand tidigt i den första perioden. Sen gjorde hemmalaget två mål på raken, men efter det tog det roliga slut för Tullinges del. Innan den första perioden var över hade Otto Silfver både kvitterat och gett IFK ledningen.

I den andra perioden ökade Otto Silfver och Pontus Nylén på ledningen med varsity mål och i den tredje perioden var det Dominic Ingström, Benny Qvarfordt och Robin Englund som gjorde målen.

Redan i morgon söndag är det dags för nästa match, då kommer Kista-Sundbyberg på besök till Islandia. Även Kista-Sundbyberg vann sin första match när Tullinge besegrades i onsdags med 8-5.