Publicerad: lördag, 5 augusti, 2023 - 22:08
  • Arkivbild på tvåmålsskytten Daniel Boman.

FC Åland vann med utespelare i mål och en avbytare

I herrfotbollens division tre tog FC Åland hem tre poäng från Nådendal då man besegrande VG-62 med 3-2.

FCÅ kom till matchen med utespelaren Albin Backholm i mål och tränaren Daniel Sjölund som enda avbytare. VG-62 tog ledningen i den 26:e minuten, men de drog på sig en straff och rött kort i den 34:e minuten. Jimmy Sundman slog in straffen för FC Åland och ställningen var sedan 2-1 till FCÅ i halvtid efter att Daniel Boman gjort mål i den 72:a minuten.

Daniel Boman gjorde sitt andra mål för dagen då han utökade ledningen till 3-1 i den 72:a minuten. VG-62 reducerade i den 79:e minuten, men man kom inte närmare än så och matchen slutade alltså 3-2 till FC Åland.