Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 29 januari, 2023 - 12:32Uppdaterad: söndag, 29 januari, 2023 - 16:24

Holmström 76:e i Marcialonga

Isac Holmström kom på 76:e plats i det klassiska loppet Marcialonga över 70 kilometer i norra Italien.

Han var 11.32 efter segraren Emil Persson som vann det sjunde loppet på raken i Ski Classics och har en överlägsen ledning i den totala cupen.

Redan efter drygt 18 kilometer var Isac Holmström 1.53 efter täten på 73:e plats. Så långt i loppet var det i princip bara uppför. Sedan svängde åkarna tillbaka och det blev mer nerför och vid nästa tidspassering efter drygt 45 kilometer var han på 71:a plats, 4.21 efter täten.
- Jag var tvungen att släppa klungan där det bara gick uppför och sen ökade tyvärr avståndet. Jag är inte riktigt i den form jag skulle vilja vara, säger Isac Holmström, som nu vänder tillbaka hemåt för att vila upp sig och träna inför Vasaloppet.

Isac Holmströms lagkamrat i Team Edux, Olli Tyrväinen, hade den bästa placeringen i laget med en 66:e plats. Bästa finländare i loppet blev Viktor Mäenpää på 38:e plats.

 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »