Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: söndag, 3 mars, 2024 - 14:01Uppdaterad: söndag, 3 mars, 2024 - 20:34
  • Ida Zetterström är nu en del av svenska bilsportlandslaget. Foto: Alandiamotorsports

Ida Zetterström uttagen i svenska bilsportlandslaget

Ida Zetterström har som första dragracingförare blivit uttagen i det svenska bilsportlandslaget. 
– Jag har jobbat för detta i flera år, och ser nu fram emot att få både vara en del av landslaget och kunna öppna dörrar för andra svenska förare som satsar på en karriär inom dragracing på högsta nivå, säger Ida Zetterström till Svensk bilsports hemsida. 

Nyligen presenterades 2024-års svenska landslagstrupp i bilsport och bland förare från bland annat grenarna rally, rallycross och karting adderas nu även dragracingföraren Ida Zetterström. 
– Det ska bli otroligt spännande att få jobba med Ida Zetterström. Hennes erfarenhet och på det sätt hon lyckats ta sig till världstoppen i sin sport är väldigt inspirerande för våra unga förare och jag är säker på att vi kan hjälpa henne bli ännu lite bättre, säger förbundskapten Pier Steffansson till hemsidan. 
 
Förarna i landslaget för inget ekonomiskt stöd men får hjälp med ett fystestprogram, mental träning samt nätverkande med partners och sponsorer. 

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »