Publicerad: söndag, 18 augusti, 2024 - 13:50

IFK förlorade mot Tampere United

IFK Mariehamn föll med 5-2 i bortamatchen mot Tampere United på lördagen.

Hemmalaget tog ledningen efter fem minuter och utökade till 2-0 efter en halvtimme, innan IFK:s Tilda Engström reducerade efter 33 spelade minuter.

I andra halvlek kom 3-1 för hemmalaget efter 62 minuter, men IFK reducerade ännu en gång och det genom Othilia Nordberg i den 67:e minuten. Närmare än så kom man dock inte och Tampere United utökade ledningen igen i den 69:e minuten och matchens sista mål, som alltså fastställde slutresultatet till 5-2, kom i den 88:e minuten.

Efter 15 spelade matcher ligger IFK:s damer nu på en sjunde plats i division 3-tabellen. Inkommande lördag väntar ännu en bortamatch, då man ställs mot serieledarna FC Nokia.