Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: måndag, 25 juni, 2018 - 15:48
  • Dylan Murnane är tillbaka i startelvan i kväll. Arkivfoto.

IFK möter Kemi i måstematch

Fotboll. IFK Mariehamn tar emot PS Kemi i fotbollsligan ikväll och matchen kan betecknas som en måstematch för båda lagen.

IFK kommer till spel med fyra raka förluster och endast en tagen poäng på de sju senaste matcherna. Kemi har en betydligt mer positiv rad på de fem senaste matcherna då de tagit sju poäng. IFK är placeringen före Kemi som ligger på kvalplats och IFK har en poäng mer, men Kemi har en match mindre spelad är IFK.

IFK får tillbaka ett par spelare som saknades senaste mot VPS på grund av magsjuka. Anton Lepola är tillbaka mellan stolparna och Dylan Murnane återvänder till sin plats till vänster i backlinjen. För övrigt är det samma gäng som senast som ska försöka bryta den negativa trenden som IFK är inne i. Matchen börjar klockan 19.00 ikväll.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »