Publicerad: lördag, 14 september, 2024 - 19:01Uppdaterad: lördag, 14 september, 2024 - 19:03

IFK2 kryssade mot PIF efter dramatik i slutskedet

Efter stor dramatik i slutminuterna blev det 3-3 mellan IFK Mariehamn 2 och Pargas IF i division 3 på WHA på lördagseftermiddagen.

När klockan hade passerat 90 minuter gjorde PIF 3-2 och såg ut att fara iväg med segern, men i anfallet efter kunde IFK 2 kvittera genom Gavin Sosa Olsson

Före det var det gästerna som tog ledningen efter 44 minuter. Men innan domaren blåste för halvtid hann Arvid Lundberg kvittera. Sen gick det bara fyra minuter av den andra halvleken när Lundberg gav IFK 2 ledningen. PIF kvitterade efter ytterligare 15 minuter och sen kom alltså de dramatiska slutminuterna.

IFK 2 ligger på sjunde plats i tabellen med 17 poäng. SalPa 2 är på tionde och sista plats med endast åtta poäng.