Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: onsdag, 31 mars, 2021 - 06:09Uppdaterad: onsdag, 31 mars, 2021 - 09:47
  • Edvard Johansson valdes till ny ordförande i MLK. Arkivbild.

Johansson ny ordförande i MLK

När tennisföreningen MLK höll årsmöte under måndagen valdes Edvard Johansson till ny ordförande efter Kent Nyström som suttit på posten i sju år.

Som ordinarie styrelseledamot valdes Linda Jansson in som ny medlem, för övrigt var det inga andra förändringar i styrelsen.

Klubben gjorde ett plusresultat på 16.750 euro under 2020 och hade 532 medlemmar, det är en ökning med 70 personer jämfört med året innan.

I rapporten från årsmötet beskrivs 2020 som både ett tufft men även ett lyckat år. Pandemin gjorde att de måste stänga hallen i början av året och personalen var permitterad. Men när sedan uteverksamheten kunde dra igång igen var det full fart på alla tennisbanor och intresset för padel växte och banan var välbesökt. MLK kunde genomföra en hel del tävlingar i egen regi och både dam- och herrlaget hade framgångar i seriespelet.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »