Publicerad: söndag, 11 augusti, 2024 - 14:40Uppdaterad: måndag, 12 augusti, 2024 - 09:38

Klar seger för IFK 2 – Bygger för framtiden

IFK Mariehamn 2 tog en klar och kontrollerad trepoängare efter att ha besegrat jumbon SalPa med 4–0 på hemmaplan i division 3.

– Det var vår match från första minuten, vi dominerade matchen fullständigt. Killarna gjorde en väldigt bra insats, säger huvudtränare Daniel Norrmén

Första målet kom i den 28:e minuten av Max Thulani Peterson och kort därefter gjorde IFK ett till mål genom Rezgar Amani. Ytterligare ett mål blev det innan halvtid efter att Gavin Sossa Olsson klivit fram. Hampus Dahlgren stängde matchen med sitt 4–0 mål i början av den andra halvleken.

Inledningen av säsongen såg tuff ut och laget förlorade de fem första matcherna – men nu har resultaten börjat gå IFK:s väg.

– Det ser betydligt bättre ut just nu – nu rullar vi. Det är första säsongen som föreningen har ett andralag och det är första seniorsäsongen för många av våra spelare. Målet nu är att klara av serien och visa att vi platsar här, säger Norrmén.

IFK Mariehamn ligger sjua i tabellen med 10 poäng på 11 matcher. MuSa står för motståndet i nästa match på hemmaplan lördagen, den 24 augusti.