Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: fredag, 2 augusti, 2024 - 16:17Uppdaterad: fredag, 2 augusti, 2024 - 16:17
  • IFK Mariehamns nya mittfältare. Pressbild.

Sabo spelklar till kvällens match

IFK Mariehamns nya mittfältare Mamane Moustapha Sabo är spelklar till kvällens match mot FC Inter, det bekräftar IFK:s sportchef Jimmy Wargh. Nigerern blev klar för klubben genom ett låneavtal med Hammarby IF tidigare i veckan.  

Enligt Wargh ska Sabo kunna gå in och bidra rätt så omgående.  

– Men hur mycket minuter, när det blir och om han kommer att delta i fredagens match eller inte kommer tränarna avgöra, säger Wargh.  

Transferförnstret i den finländska fotbollen stänger den 26 augusti. Jimmy Wargh säger att eventuella ytterligare förstärkningar beror på de kommande matcherna och skadeläget i truppen. Tidigare har det ryktats om svenskt intresse för IFK-spelaren Emmanuel Patut och enligt Wargh är det ännu inget konkret. För, som under våren varit utlånad till Ukraina, befinner sig i Brasilien för att hitta en klubb och från IFK:s håll tror man på en lösning inom den kommande månaden.  

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »