Translate this page

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Ålands Radio och TV cannot guarantee the accuracy of the translation.

Publicerad: lördag, 19 januari, 2019 - 17:00

Sara Wiss siktar mot öspelen

Förra sommaren gjorde Sara Wiss comeback på löparbanan och nu tar hon sikte på att komma med i den åländska friidrottstruppen som ska vara med i öspelen i Gibraltar inkommande sommar.

Idag lördag gjorde hon säsongsdebut inomhus i Täby och sprang 60 m på 7,74 sek. Med den tiden vann hon sitt försöksheat och sen i finalen blev det två hundradelar långsammare och en tredje plats. Det åländska rekordet på 60 m innehas av Saras lillasyster Hanna och lyder på 7,63.

Samuel Nylund sprang 60 m i herrklassen och kom i mål på 7,47 och blev sjua i sitt försöksheat. I P15-klassen blev Alvin Bergvall trea i försöksheatet och tog sig till final och där kom han på sjätte plats, 8,04 var tiden i båda loppen. I F17 kom Eleonora von Wetter Rosenthal åtta i sitt försöksheat med tiden 9,12.

Ålands Radios journalistik ska alltid vara trovärdig och opartisk. Vi är oberoende från politiska, religiösa, ekonomiska och kommersiella intressen.

Läs mer om bolaget och vårt arbete »