Publicerad: lördag, 25 maj, 2024 - 21:22Uppdaterad: söndag, 26 maj, 2024 - 23:19

Storseger för IFK:s damer mot MaPS

IFK Mariehamn vann med hela 10-0 mot MaPS på bortaplan i damfotbollens division tre på lördagen.

Målskyttet började redan efter tre minuter och i halvtid var ställningen 5-0. I den andra halvleken gjorde man också där det första målet efter tre minuter och matchens sista mål kom i den 88:e minuten.

Freja Hagström blev tremålsskytt, Izla Småroos och Tilda Engström gjorde två mål var, medan Zaida Blomqvist, Stella Luoma och Emilia Ekholm gjorde ett varsitt mål.

Efter sju spelade matcher ligger nu IFK trea i tabellen. Nästa match är den 1 juni, då man möter Pargas IF, även det på bortaplan.